rodeo enzo - Reisverslag uit Taber, Canada van Jan Albert Daling - WaarBenJij.nu rodeo enzo - Reisverslag uit Taber, Canada van Jan Albert Daling - WaarBenJij.nu

rodeo enzo

Door: Jan Albert Daling

Blijf op de hoogte en volg Jan Albert

30 Mei 2006 | Canada, Taber

Inmiddels is er al weer meer dan een week voorbij sinds mijn laatste "post". Bedankt voor alle reacties van jong en oud... Afgelopen zaterdag met de familie Camps naar de rodeo in Taber geweest. Dit begint met kalfjes vangen, daarna rodeo op een paard zoals dat hoort en als klap op de vuurpijl bullriding. Op een stier ja... Ondertussen is er ook nog sheepriding. Kinderen van een jaar of 4 worden op een schaap gezet en moeten zolang mogelijk blijven zitten. Bovenstaande vind je eerste erg lomp en gevaarlijk, maar ik kan je zeggen; het went snel. Ik denk dat de hele Groen Links fractie in de war raakt als zo'n evenement in Nederland gehouden zou worden > gelet op de wijze waarop men de beesten "enigzins boos" maakt. Na de rodeo was er bier drinken in de Beer Garden. Hierna nog naar een kroeg in Taber geweest waar ook wat andere stagaires waren en een stel ex-drontenstudenten die hier op vakantie waren. Na afloop thuisgebracht door een jong uit Nederland geemigreerd stel. De zondagochtend heb ik zodoende maar besteed aan uitslapen... Vandaag hebben we een gedeelte van de transportbanden verplaatst naar de loods van Edwin (broer van Michel) omdat we daar morgen en overmorgen aardappels gaan laden voor LambWeston. Binnenkort komen er meer foto's op de site (voor zover mogelijk) en plaats ik een wat langer verhaaltje......

• 30 Mei 2006 - 10:29

Helena:

Leuk om weer wat van je belevenissen te lezen. Doe je de groeten daar.

• 31 Mei 2006 - 11:16

Janneke:

zo te horen was het rodeo wel leuk en gezellig
    hoop dat we er foto's van te zien krijgen
    veel suc6 met werken
    kusjes je zusje

• 31 Mei 2006 - 22:05

Jack:

Zo te lezen wel gezellig daar. Heb je toevallig ook foto's van die rodeo?

spreek je wel weer.

Greetzzz, Jack

• 01 Juni 2006 - 15:53

Henri Daling:

he jan albert. . .
    groeten hier vandaan, want het zit hier vol met visite. . .ben tenslotte 18 geworden he. haha maar ik wens je verder veel succes met je werkzaamheden daar, en doe het kallem an he. .

vr, gr henri.